Een oorzaak van een vluchtvertraging bekeken


22 december 2017 om 11:24 door

Een vluchtvertraging ontleed
Op 19 december werd op de vlucht van TUIfly OR365 – OR 366 Amsterdam – Curacao de tussenlanding op Bonaire overgeslagen. Dit gebeurde om een eerder opgelopen vluchtvertraging te kunnen inlopen. De reizigers die nog naar Bonaire moesten, zouden nu vanaf Curacao met een kleine Boeing 737 van Miami Air worden gevlogen. Helaas heeft het toestel van Miami Air geruime tijd boven de luchthaven van Bonaire moeten blijven cirkelen, om vervolgens weer terug te keren naar Curacao. De vlucht mocht niet landen vanwege kapotte baanverlichting op Bonaire. De beslissing van TUIfy om de al vertraagde vlucht een gunstiger uitgangspositie te bieden, heeft voor een aantal reizigers derhalve verkeerd uitgepakt.

TUIfly
Tot overmaat van logistieke ramp was de OR369 van Amsterdam – Curacao op 20 december ook weer vertraagd met 04:40 uur vanwege het voorgaande relaas. De vluchten werden uitgevoerd met de ingehuurde A330. De passagiers op de vertraagde vlucht lijken in aanmerking te komen voor compensatie.

Vlucht vertraagd
Was uw vlucht vertraagd? Dan heeft u mogelijk recht op compensatie tot 600 euro per persoon. Mail ons op info@reisrecht.nl voor het gunstigste tarief.

Meer nieuws

Wij gaan door als u niet verder komt