Kosten


ReisRecht heeft geen winstoogmerk. Wat houdt dat in?

Eenvoudig gezegd houdt dat in dat wij u zoveel mogelijk gratis adviseren en pas namens u optreden als dat gewenst is. En zelfs dan betaalt u slechts in het geval wij resultaat voor u boeken. Over dat resultaat betaalt u een tarief van 15% (excl. btw). Voor een eenmalig schriftelijk advies betaalt u € 25,- excl. BTW. Zeer complexe dossiers kunnen wij desgewenst behandelen tegen een scherp tarief van € 99,- per uur.

15% exclusief BTW

Resultaatafhankelijk percentage

Indien uw vordering bijvoorbeeld een bedrag van € 600,- vertegenwoordigt, dan rekenen wij daarover 15% (= € 90,-) plus 21% btw (= € 18, 90), in totaal dus: € 108,90.

€25,00 exclusief BTW

Eenmalig schriftelijk advies

Vanzelfsprekend is het eerste telefonische of mailcontact altijd gratis. Voor een eenmalig schriftelijk advies brengen wij €25,00 exclusief BTW in rekening.

€99,00 exclusief BTW

Uurtarief

Bij bepaalde dossiers, of wanneer u daar simpelweg de voorkeur aan geeft, kunnen wij u ook van dienst zijn tegen een vast scherp uurtarief van €99,00 exclusief BTW. Hier geldt dat u ons ook kosten verschuldigd bent wanneer een positief resultaat uitblijft en u geen vergoeding toegekend wordt.

Wij gaan door als u niet verder komt