ReisRecht helpt u!


1 juni 2013 om 21:52 door

Is uw reis of vakantie niet verlopen zoals u had verwacht? Kunt u zich niet vinden in de reactie of het aanbod van de vervoerder of reisorganisatie?

ReisRecht helpt consumenten in het doolhof van (inter)nationale regelingen, voorwaarden en instanties.
Waarom ReisRecht?

    1. Onafhankelijke, eerlijke juridische dienstverlening
    2. No cure, no pay
    3. Unieke kennis van de reisbranche en het juridische toneel, voor- en achter de schermen

ReisRecht is onbetwist de enige organisatie in Nederland die standaard alle aspecten van van het toepasselijke reis- en vervoersrecht voor u in kaart brengt.

Email ons via contact en geef een korte beschrijving van uw klacht. Wij beoordelen snel of u in uw recht staat. Is dat het geval, dan zullen wij uw zaak oppakken, juridisch onderbouwen en, zo nodig, een procedure starten. Wij rekenen een percentage van de uiteindelijke vergoeding. U betaalt nooit als onze inspanningen geen resultaat opleveren. Desgewenst kunnen wij ook optreden tegen een uurtarief dat gegarandeerd lager ligt dan dat van DAS en ARAG. Aan u de keuze!

ReisRecht beschikt over een netwerk van insiders, specialisten en adviseurs in en uit de reis- en vervoersbranche. ReisRecht heeft een ruime ervaring in de rechtspraktijk en op het gebied van de Geschillencommissie. De werkwijze van de reisbranche, luchtvaart en toezichthoudende instanties kent geen geheimen voor ons. Zo hebben de door  Marinus Hoorntje en Frans de Bray gevoerde procedures de nodige baanbrekende uitspraken (jurisprudentie) opgeleverd.

 

 

Meer nieuws

Wij gaan door als u niet verder komt